Izvor: Bsc happy portal
03.03.2023 u 21:49
0

EMISIJA AKTUELNOSTI NA „HAPPY TV“: „Pokušavaju da naprave društvenu nestabilnost koja bi otvorila mogućnost za promenu režima u Rusiji!“

Stručnjaci su istakli kakvo je pravo stanje na frontu.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se toku specijalne vojne operacije, trenutnom stanju na frontu, ali i dešavanjima u Bahmutu i na Krimu.

RANKO GOJKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Začudilo me je da se Jevgenij Prigožin žalio na nedostatak municije, ruska vojska jeste motivisana…“

Svoje stručno mišljenje na ove tematike izneli su Aleksandar Šešelj – političar, prof. dr Dragan Petrović – naučni savetnik i dr Mitar Kovač – general koji su na veoma koncizan način dočarali trenutno stanje na frontu. 

  • Amerikanci su Patron u ovom sukobu, oni su nalogodavci, Kijevski režim je u poziciji izvršioca. Oni pokušavaju sa provokacijama, videli smo i ranije sa Krimskim mostom, pokušaj atentata na Dugina u kojem je nastradala njegova ćerka. Pokušavaju da unesu nemir u rusko javno mnjenje. Ogoljena je ta mržnja koja se oseća prema Rusiji sa Zapada. Pokušavaju da naprave nestabilnost, društvenu nestabilnost koja bi otvorila mogućnost za promenu režima u Rusiji. Ukrajinci su hteli da Bahmut predstave neki svom termapilom, kako su spremni da izgunu, da će oni osloboditi Krim i sve oblasti, ali je to sve bilo neracionalno – rekao je između ostalog Šešelj, a potom se nadovezao i Dragan Petrović.

 

  • Već nekoliko dana je pitanje trenutka kada će ruske snage ući u Bahmut. On se našao još od septembra na udaru sa istočne strane ruskih snaga, ali se u novembru i decembru ruska vojska zarila u grad – rekao je, a onda je svoj sud dao i general.

 

  • Zapadnom propagandom Ruse žele da prikažu kao monstrume koje ubijaju sve pred sobom, a posebno Vagner grupu. Narednik dana će dolaziti do sukoba, biće tih džepova otpora u gradu. Ruske snage i Vagnerovci idu kao operativnom mestu. Na proleće se očekuje da Donjecka Narodna Republika bude potpuno oslobođena. Iako je Zelenski govorio da je ključ njihove odbrane Bahmut, to je nemoguće, sad kažu da to ipak nije važno strateško mesto – istakao je general Kovač između ostalog na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter