Izvor: BSC happy portal
22.02.2023 u 20:44
0

RANKO GOJKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: „Začudilo me je da se Jevgenij Prigožin žalio na nedostatak municije, ruska vojska jeste motivisana…“

Publicista je približio problematiku kojoj najaviše doprinose nemile Zapadne sile.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, toku specijalne vojne operacije, napretku ruske vojske koja je tokom žestoke ofanzive stigla do centra Bahmuta, ali novina koje se dešavaju u Rusiji.

Profesor dr Janjić za „AKTUELNOSTI“: „Putin se zalaže za prave tradicionalne vrednosti, Rusija to brani, dok Zapad želi sve da POKORI“

U iznenadnoj objavi na samom kraju svog obraćanja naciji u utorak ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da njegova zemlja suspenduje učešće u Novom STARTU, jedinom preostalom velikom nuklearnom sporazumu sa SAD, nakon što je optužio Zapad da je direktno umešan u pokušaje napada na ruske strateške vazdušne baze.

Svoj stručni sud je pored dr Dragana Petrovića – naučnog savetnika,  Saše Borojevića – analitičara, dao i Ranko Gojković – publicista  koji se ovog puta osvrnuo na trenutno stanje na frontu i ozbiljan uticaj Zapadnih sila.

  • Pred samim pad je ta Berhovka, ukoliko sam dobro zapamtio. Jedna od tih dostupa do Bahmuta, tu veliku ulogu igra i privatna grupa „Vagner“ u Soledaru i Bahmutu. Bio sam 15 u Rusiji, nedavno sam se vratio. Bahmut je bio ta prestonica slavenoserbije, pitali su me otkud to da ima i Srba da se bore, oni se bore za svoju zemlju. Začudilo me je da se Prigožin žalio na nedostatak municije, ali sve je moguće. Ruska vojska jeste motivisana, sigurno da ima problema i tamo, ali im motivacije ne nedostaje. Ovo je više nego tužna slika jednog rata gde su zapadnih kvazi političarima ruke krvave do laktova. Zastrašujuća je stvar, Zapad zna za reč monolog, a ne i dijalog, to je i Putin rekao. Romanogermanska civilizacija misli da ceo svet treba po njima da se ukalupi. Da sve bude strogo zapadno orijentisane. U dvadesetom veku su bili krstaški ratovi, a danas su preimenovali u borbu za demokratiju. Danas se prekida u Ukrajini, krvavo, ali drugačije nije moglo. Moralo se tome stati na put – objasnio je Gojković na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter