Izvor: Alo
16.11.2023 u 17:15
0

ADRIANA LIMA PRŠTI OD BOTOKSA: Njena reakcija na optužbe šokirala sve!

Reagovala kao majka i kao MAĆEHA i njen odgovor zatresao sve

Izgled slavne brazilske manekenke Adrijane Lime uveliko se komentariše nakon njenog trećeg porođaja u avgustu prošle godine kada je sa filsmkim producentom Andreom Lemerom dobila sina Sajana. Takvi negativni komemntari prate je i nakon što se preksinoć pojavila na premijeri filma „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes“ u Los Anđelesu. Među tim reakcijama bile su i tvrdnje da se modna zvezda podvrgla određenim kozmetičkim procedurama, a mesecima unazad spekuliše se da je preterala sa botoksom.

Da je njeno lice izbotoksirano, pričalo se i ranije, ali Adrijana Lima nije odgovarala na takve prozivke, do sinoć.

Brazilska manekenka je na Instagramu objavila sliku na kojoj nema ni trunku šminke pa je poručila: „Lice umorne mame jedne tinejdžerke, dvoje predtinejdžera, jednogodišnjaka koji uči da hoda i tri psa.

„Hvala što brinete“.

Sarkastično je Lima odgovorila ovom poslednjom rečenicom, a mnoge je i zbunila nabrajanjem dece jer se zna da sa Lemerom ima sina Sajana, a da je u braku sa našim proslavljenim košarkašem Markom Jarićem dobila ćerke Valentinu i Sijenu.

Adrijana Lima bila je na crvenom tepihu sa Lemerom, Valentinom (14), SIjenom (11) i još dvoje dece- reč je o ćerkici i sinu njenog partnera Mii i Lupou prema kojima se ona ponaša kao prema svojoj deci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter