Izvor: KURIR
09.03.2024 u 15:31
0

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SPECIJALAN GOST NA KONCERTU LEXINGTON BENDA: Fanovi u potpunom transu

Aleksandra Prijović večeras je gost na koncertu Lexington benda. Nakon što je bend odsvirao neke od svojih velikih hitova na redu je došla i pesma "Dođi sebi" koju si snimili sa Aleksandrom Prijović.

Aleksandra Prijović večeras je gost na koncertu Lexington benda. Nakon što je bend odsvirao neke od svojih velikih hitova na redu je došla i pesma „Dođi sebi“ koju si snimili sa Aleksandrom Prijović.

– Večeras je sa nama jedna divna žena, majka,supruga, prijatelj, zvezda, naš veliki prijatelj i drug, molim vas jedan aplauz za Aleksandru Prijović. Nakon što je pevačica izašla na binu a publika je pozdravila velikim aplauzom ona se kratko obratila momcima.

– Jako sam ponosna i srećna što sam ovde. Uzbuđena sam, verujte mi kao da je moj koncert. – rekla je pevačica koja je blistala u dugoj kožnoj haljini maslinaste boje i sa paž frizurom. Nakon govora krenuli su prvi taktovi njihove pesme a publika je i to prozdravila velikim aplauzom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter