Izvor: BSC Happy
11.02.2024 u 11:27
0

ALKA VUJICA PALA SA BINE: Društvenim mrežama kruži HIT snimak, reakcija pevačive sve oduševila (VIDEO)

Pevačica Alka Vuica se samo nasmejala nakon pada!

Sinoć je u Hrvatskoj održan koncert i ceremonija dodele nagrada najboljim muzičarima u protekloj godini i iako je Severina pokupila nagradu za pevačicu godine, svi pričaju o Alki Vuici.

Alka je izašla na binu u zelenom kompletu sa šljokicama i visokim, crvenim potpeticama na platformu, a dok je silazila niz stepenice izvrnula je nogu, okrenula se oko sebe i završila na patosu.

Njen prijatelj i voditelj Dalibor Petko je objavio ovaj snimak na društvenoj mreži Instagram i, zbog Alkine reakcije nakon pada, kada se nasmejala i nastavila da sedi na patosu, samo napisao: „Kada padaš, dočekaj se kao Alka“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter