Izvor: Blic.rs
02.11.2023 u 16:44
0

ANA NIKOLIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: „Ako se udaš iz ljubavi, a ne zbog NOVCA, strašno ćeš se PREVARITI“

Pevačica Ana Nikolić trenutno je u lošim odnosima sa bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, a sada je šokirala objavom koja se tiče braka.

Naime, ona je podelila citat pokojne spisateljice Isidore Bjelice, sa kojom se Ana apsolutno složila.

 Ako se kao ja, udaš iz ljubavi, a ne zbog novca, strašno ćeš se z*jebati, jer ljubav između muškarca i žene samo je iluzija u našoj glavi, i kad ta iluzija nestane, kad otkriješ njegovo pravo lice, ako ti ostane dva miliona, stvorićeš sebi novu iluziju…A ne rak… Voli te mama! – piše u objavi koju je podelila.

HAOS NA SVE STRANE: Ana Nikolić podelila video sa svojom naslednicom, ali ono što se vidi na snimku je zaprepastilo sve

Podsetimo, Ana Nikolić je na svom Instagram profilu nedavno napisala da mala Tara ne provodi vreme kod Raste.

– Laž! Dete je kod mene, tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem: „hvala vam što ste bili tu“ i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. A najvažnije Tara je dovoljno velika i jedna jako mudra devojčica koja vrlo zna i šta želi i šta ne želi. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, od Tare kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si, vidimo se na sudu – napisala je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter