Izvor: Alo.rs
29.10.2023 u 22:50
0

HAOS NA SVE STRANE: Ana Nikolić podelila video sa svojom naslednicom, ali ono što se vidi na snimku je zaprepastilo sve

Ana Nikolić živi u haosu

Pevačica Ana Nikolić retko eksponira svoju naslednicu Taru, pa je mnoge iznenadila poslednja objava na njenom Instagram nalogu.

Naime, pevačica je podelila video na kome se vidi da se igra sa ćerkom koja se u dugoj haljini i sa naočarima za sunce prerušila u svoju mamu. Devojčica je najpre uzela pevačicine štikle, a zatim i torbu.
– Ko si ti – pitala je Ana Taru, a ćerkica je odmah odgovorila:

– Ja sam Ana Nikolić – rekla je Tara.
Poznato je da Ana kvalitetno provodi vreme sa svojim detetom, ali jedna stvar ovog puta je posebno zaintrigirala pratioce.

Kako se na snimku vidi, pevačicin stan je u totalnom haosu, pa se tako mogu videti otpaci od hrane pored kreveta, ali i maramice razbacane po podu
Podsetimo, pevačica je muzikom počela da se bavi još kao mlada devojka, međutim, novac za sebe počela je da zarađuje i pre toga, pa je tako njen prvi posao bio konobarisanje, a karijeru pevačice započela je u kafani Lepom Miće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter