Izvor: Happytv.rs/24sedam.rs
02.11.2023 u 17:01
0

ZORICA MARKOVIĆ U SVOM STILU PROKOMENTARISALA ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Uradila je nemoguće

Pevačica tvrdi da kada je reč o muzici granice ne postoje.

Aleksandra Prijović nakon uspešnog niza koncerata u Beogradu i Sarajevu, krajem novembra održaće i pet koncerata u Zagrebu. Sudeći po broju rasprodatih koncerata, od svih regionalnih prestonica, Aleksandru najviše vole u Zagrebu, a njen uspeh u Hrvatskoj se mesecima komentariše.

Gotovo da nema javne ličnosti, od političara do pevača, koji nisu dali svoj sud o uspehu Aleksandre Prijović, a sada je na red došla i Zorica Marković.

FOTKA KOJA JE ZAPALILA INSTAGRAM: Aleksandra Prijović nikad provokativnija!
yotube/printscreen

Ona se osvrnula na komentare pojedinih hrvatskih političara kojima nije drago što Aleksandra ruši rekorde posećenosti u zagrebačkoj Areni.

– Pojedini političari mogu da ne slušaju tu vrstu muzike, ali ne mogu tolikom narodu da zabranjuju da je sluša. U nedostatku njihovih kvalitetnih pevača narodne muzike ugošćuju naše, a ne uvoze ih. Tako i treba da bude, jer treba da slušaju kvalitetnu muziku – rekla je, pa dodala:

I Hrvati su pevali kod nas, pa na taj način i zarađivali. Beograd je po tom pitanju za njih centar sveta, svi njihovi pevači su se ovde proslavili – rekla je Zorica.

ANA NIKOLIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: „Ako se udaš iz ljubavi, a ne zbog NOVCA, strašno ćeš se PREVARITI“

Za mladu koleginicu ima samo reči hvale.

– Što se tiče Aleksandre Prijović, uradila je nešto nemoguće. Muzika je tu da spaja narode, a ona je uspela i tome i ja joj čestitam na uspehu – zaključila je Markovićeva za Alo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter