Izvor: Alo.rs
09.08.2023 u 21:01
0

ANA SEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O BIVŠEM SUPRUGU: Ovo o njihovom odnosu niste znali: JAKO JE TEŠKO!

Ana Sević i Darko Lazić stavili su tačku na svoju ljubav tokom koje su dobili naslednicu.

SKINULA SE ANA SEVIĆ, POKAZALA ZATEGNUTO TELO: Rodila troje dece, a izgleda savršeno (FOTO)

Ana Sević godinama je krasla javnu scenu kao pevačica i voditeljka, a karijeru je zapostavila zbog odgajanja naslednika.

– Sa malima je normalno da ja više slušam njih, ali zaista su sjajni mogla bih da gajim još dvoje takve dece. Ali naravno nije lako. Nemamo nikakvu pomoć i suprug i ja smo sami u tome.

Iako zauzeta brigom o deci ipak pronađe s vremena na vreme način da provede vreme nasamo sa svojim suprugom:

– Mi smo par koji napravi te trenutke i trudimo se koliko je to moguće. Nekada uz pomoć baka i deka uspemo malo negde da pobegnemo na par dana, da uživamo i da se naspavamo pre svega.

A prisustvo na promociji albuma njenog bivšeg supruga Darka Lazića, sprečile su obaveze.

– Jako je teško uklopiti se, na žalost nismo mogli da se uklopimo. Ali nadam se da će mu album dobro proći i da će biti jako slušan. To je najbitinije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter