Izvor: KURIR.RS
09.08.2023 u 22:09
0

ANA NIKOLIĆ OTIŠLA U MANASTIR: Uslikana sa maramom na glavi kako pali sveću

Ana Nikolić posetila je danas sa ćerkom Tarom manastir Rakovicu, gde se kao prava hrišćanka i vernica pomolila Bogu pred sutrašnju konferenciju za medije, sa maramom na glavi.

Ona je upalila sveće za zdravlje i spasenje, a dugo se zadržala i na molitvi kod groba pokojnog patrijarha Pavla koji je sahranjen u manastirskoj porti.

Inače, reper Stefan Đurić Rasta trenutno je u Crnoj Gori gde ima niz nastupa, a nedavno je zajedno sa bivšom suprugom Anom Nikolić proslavio 6. rođendan ćerke Tare, koja je izrasla u pravu malu damu.

PA ZAR I NA ĆERKIN ROĐENDAN: Ana Nikolić šokirala svojim izdanjem na proslavi Tarinog rođendana EKSLUZIVNO (FOTO)

– Ja nisam želeo da taj rođendan bude medijski propraćen. Želeo sam da to bude privatno, da to bude momenat u kome ću se družiti sa meni bliskim ljudima i zaista je tako i bilo. Bilo je fino, bila je i Ana, bili su svi ljudi i to je bio momenat gde Tara može da bude srećna i da učestvuje u tim nekim momentima koje ona voli i da svi budu tu. To je momenat kada je najbitnija i uživao sam u tom momentu – rekao je reper.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter