Izvor: Nportal.
25.09.2023 u 19:52
2

STIHOVE PEVA CELA SRBIJA: Baja Mali Knindža je ovaj hit napisao u manastiru

Pre od 30 godina Baja Mali Knindža započeo je svoju karijeru.

Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, jedan je od najpopularnijih narodnih pevača današnjice.

Mirko je poreklom iz Gubina, Bosne i Hercegovine, rođen je 13. oktobra 1966. godine. Tokom rata se preselio u Srbiju, a popularnost je stekao tako što je pevao o likovima iz ratova i ljubavi prema rodnom kraju.

Među najpopularnijim pesmama ovog pevača nalazi se i numera „Božić je“, a Baja Mali Knindža otkrio je za RTV Gradiška da je pesmu „Božić je“ napisao u manastiru Krka.

Manastir Krka nalazi se u Dalmaciji, između Knina i Šibenika. Smešten je u kanjonu reke Krke i njegova crkva Svetog Arhanđela Mihaila, podignuta je prema predanju u vreme kralja Milutina, na mestu gde je apostol Pavle držao propoved.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “STIHOVE PEVA CELA SRBIJA: Baja Mali Knindža je ovaj hit napisao u manastiru”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter