Izvor:
22.12.2023 u 20:46
0

BEZ NJE NE MOŽE: Aleksandra priznala da joj je BAKA velika podrška (FOTO)

Nakon kraćeg predaha Aleksandra Prijović nastavila je turneju „Od istoka do zapada“, a sada je pokazala i ko joj je najveća podrška.

Nakon kraćeg predaha popularna mlada pevačica Aleksandra Prijović nastavila je turneju „Od istoka do zapada“, a sada je pokazala i ko joj je najveća podrška.

ISPLIVALA FOTKA STARA 40 GODINA: Pogledajte kako je Lepa Brena izgledala kao devojčica (FOTO)

Naime, na svim nastupima Prijovićku prate majka Borka, suprug Filip, a na nekim koncertima u poslednje vreme pojavljivao se i njen sin Aleksandar.

Ovog puta je pak malo drugačija sitiacija. Naime, Prija je na Instagram okačila sliku svoje bake u kombiju kojim ide na nastupe i napisala da bez nje ne može.

Volim te mnogo – napisala je Prijovićka u opisu fotografije, ali ne sumnjamo da su uz nju i sin, i majka, i naravno suprug.

Podsetimo, Prijovićka je napravila nezapamćeni uspeh po broju karata koje i dalje rasprodaje u okviru turneje koju je simbolično nazvala „Od istoka do zapada“.

Takođe, Aleksandra je u međuvremenu promenila i imidž.

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter