Izvor: Blic.rs
17.09.2023 u 16:58
0

„BOGDANA JE STUB PORODICE, BRINE O DECI I MENI“: Veljko Ražnatović iskreno o supruzi, emotivno priznanje!

Veljko Ražnatović posvećen je svojoj bokserskoj karijeri, a u svemu tome najveća podrška mu je supruga Bogdana.

Oni sa dvojicom sinova žive u Titelu gde su napravili svoju oazu mira, a Veljko sada ističe da je Bogdana žena za poželeti i da je ona stub njihove porodce.

– Ona je stub koji održava celu porodicu. Brine i o meni i deci. Moja su sada neka druga zaduženja, ali naravno i ja čuvam decu, da neko ne pomisli da ne, ali znatno manje od nje. Ona je uzela sve to na sebe. Žena je za poželeti – priča on.

U TOP FORMI: Veljko Ražnatović objavio slike iz TERETANE koju je napravio u dvorištu u Titelu (FOTO)

Na pitanje da li njegova majka Svetalana Ražnatović prati njegove mečeve redovno, Veljko je odgovorio:

– Ona ima koncet na dan meča ali biće joj javljeno iz minuta u minut šta se dešava. Pogledaće kad god je u mogućnosti, ne teram je. Shvata ona da je to moj put koji sam odabrao, i to je kao da ja neću da odem na njen koncert – rekao je Ražnatović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter