Izvor: Alo-Bsc Happy
23.03.2024 u 15:21
6

VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SNIMAK TERORISTE! Cecin sin besan, poslao brutalnu poruku

Veljko Ražnatović ne može da sakrije bes nakon stravičnog masakra u koncertnoj hali na severozapadu Moskve.

U stravičnom terorističkom napadu u koncertnoj dvorani „Krokus siti hola“ u Moskvi, najmanje 143 ljudi je izgubilo život, a preko 100 osoba je ranjeno.

Masakr kakav se ne pamti ostavio je u suzama ceo svet, brojne javne ličnosti oglasile su se i pružile podršku ruskom narodu, a među njima je i bokser Veljko Ražnatović.

Cecin naslednik objavio je snimak na kom se vidi privedeni terorista, koji je priznao da je za novac ubijao nedužne ljude, te poslao brutalnu poruku.

Printscreen-Instagram

– Za 5.148 dolara po osobi su počinili masovno ubistvo. Sve teroriste treba sravniti sa zemljom. Sve njihove propovednike bolesne i sve simpatizere. Terorizam je bolest, a lek je samo jedan – napisao je Ražnatović na pomenutoj mreži.

Podsetimo, među žrtvama su bili i troje dece, od kojih je najmlađe imalo samo 8 godina kada su maskirani napadači otvorili vatru uoči koncerta u tržnom centru i koncertnoj dvorani „Krokus siti“ na severozapadu Moskve.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “VELJKO RAŽNATOVIĆ OBJAVIO SNIMAK TERORISTE! Cecin sin besan, poslao brutalnu poruku”

  1. I ovo sto je kera okotila od dzukele koji ga napravila ima mozga da se javi koliko je njegov otac zavio majki u crno dabogda se sto pre u tvojoj kuci zakukalo za najmilijim.

    2
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter