Izvor: Alo
18.03.2024 u 17:31
0

BRAT PRINCEZE DAJANE SE OGLASIO O KEJT MIDLTON: „Brinem se za istinu….“ rekao je i napravio ZASTRAŠUJUĆE poređenje sa Dajanom!

Brat princeze Dajane, Čarls Spenser, progovorio je o teorijama zavere koje okružuju Kejt Midlton nakon njenog "planiranog operativnog zahvata na stomaku".

– Mislim da je nekada bilo opasnije. Ako se osvrnem na ’97. i Dajaninu smrt, mislim da su okolnosti njene smrti bile su toliko šokantne da je to nateralo industriju koja podržava paparace da stvarno pažljivije razmotri šta može, a šta ne može da uradi – rekao je.

Ni Kensingtonska palata ni Kejt Midlton nisu se oglasili o teorijama koje prate njen „nestanak“.

 

Podsećamo, tokom vikenda su navodno princeza od Velsa i princ William viđeni u lokalnoj poljoprivrednoj prodavnici, a pritom je princeza izgledala „srećno, zdravo i opušteno“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter