Izvor: BLIC
28.10.2023 u 16:13
0

BRENA NIKAD ISKRENIJA: „Ne dozvoljavam šljamu da mi se približi“

Nije bilo lako Lepoj Breni da u par rečenica sažme svoju karijeru jer bi odgovor mogao da traje danima, još da između ostalog uporedi vreme tada i sada za postizanje uspeha, sve se zakomplikuje.

PEVAČICA POSLALA JASNU PORUKU: Anastasija Ražnatović slomljena i besna!

– Mi smo otvorili produkciju ‘98 godine i upoznala sam ovu mladu decu kojoj smo dali jednu najčistiju platformu i da pokažu svetu kako mogu i koliko mogu da izdrže, između ostalog, i pritisak javnosti. Znate, javnost je divna dok ste mladi, lepi, siromašni i potičete iz radničke porodice pa niste imali ni za cipele. Onda kada obučete Dior, Šanel i tog Luj Vitona, koji je kod nas popularan, što ste uspešniji polako stičete opoziciju i onda se susrećete sa tim. Sa druge strane, mnogi od nas, makar kada sam ja u pitanju radom sam stekla sve i pesmom. Nisam imala ni mentore, ni sponzore, ni bogate uticajne moćne mecene, kao što je to danas, kaže Brena i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Ja zapravo ne znam ni kojim putem se dolazi do svega toga, jako sam individualna u svojoj krativnosti i onda ne želim nikome da se zahvaljujem jer su to sitnice koje mogu sebi da priuštim. Mislim da se kredibilitet stiče vremenom. Kada steknete poštovanje onda kupite sebi auto, kuću pa platite album. Nekako radiš sve sam i to je uspeh. Moja moć je da razveselim ljude i okupim.

Gubi se porodica

Brena kaže da je danas brine mnogo toga, od porodice koja je izgubila primat do društvenih mreža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Ima toliko agresija da ljudima koji su labilni svašta pada na pamet. Društvene mreže su pokazatelj čitave destruktivnosti sveta. Kada vidite Instagram devojčice od 16 ili koju godinu više to su isti nosevi, ista usta nampumpana, obrve, fotošopirane priče gde ne vidite da je to dete nego nekog ko predstavlja sebe po modelu koji nameće svetska medijska propaganda, svi napućeni i seksi. Ne ide se ka tome da se formira svest da mladi ljudi treba da grade svoje znanje i edukaciju. Kada si mlad svako je lep, ali ne može da se živi od fizičkog izgleda. Čim pogledam neki tik-tok ja mogu da vam kažem psihološki profile takve ličnosti. U celom svetu stvari izmiču kontroli, smatra Brena i nastavlja:

– Roditelji su prezaposleni, a deca se formiraju u kući i u školi, ali socijalni život im je telefon. Nije ljubav lajk na Instagramu ili srce, ljubav je energija uživo. Niko ne zna da započne razgovor na normalan način. Normalno je imati uspešnu i neuspešnu ljubav i posao ali se kroz to formirate. Ako nije prava osoba, patiš jedan, pet, deset dana ali posle ustaješ i ideš dalje jer život ide dalje.

Muzička zvezda smatra da je ključ svega porodica koja je izgubila na značaju.

– Nove generacije nemaju prag tolerancije ili ne žele da prave balans i da malo mudrije prave odnose između bračnih parova. Borimo se za opstanak ćelije društva kao što je porodica, nove generacije su kratkih nerava i ne žele da praštaju. Hoće da žive sada i odmah i tako uvek. Jednog dana kada postanu zreliji shvate da su neke stvari mogli drugačije. Sve što ima trajanje, ima i kvalitet. Drvo mladica uvek ima potporu još dva drveta koja ga drže, ali kada pusti koren onda može i bez njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter