Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
05.11.2023 u 09:30
0

BRITNI SPIRS OBARA REKORDE: U ovome je pre nje uspeo samo princ Hari

Pevačica ima razloga da bude zadovoljna.

Britni Spirs je krajem oktobra objavila memoare koje su svi dugo čekali, pod nazivom „Žena u meni“.

Iako su njeni memoari izazvali buru i pre objavljivanja, fanovi, među kojima su i brojne poznate ličnosti, jedva su čekali da se dočepaju svog primerka. Tako je knjiga, za samo nekoliko dana, postala bestseler i našla se na pvom mestu liste bestselera „Njujor Tajmsa“.

– Hvala svim obožavateljima, to mi beskrajno znači! Volim vas sve – poručila je Britni svojim pratiocima na Tviteru.

Međutim, ono što je još impresivnije jeste da je ova knjiga za nešto više od nedelju dana prodata u 1,1 milion primeraka, što je neverovatna brojka. Tako su njeni memoari postali druga najprodavanija knjiga ove godine.

OGLASILI SE ORGANIZATORI KALIOPINOG KONCERTA: Izdali saopštenje povodom tragedije

Prvo mesto i dalje drži „Rezerva“, autobiografija princa Harija“, koja je objavljena početkom ove godine.

Britni je, podsetimo, u memoarima otkrila detalje veze sa Džastinom Timberlejkom, te da je ostala trudna sa njim, ali je imala abortus. Pisala je i o burnoj romansi sa Kolinom Farelom, ali je i pohvalila njenog, sada već bivšeg muža, Sema Asgarija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter