Izvor: BSC Happy
05.11.2023 u 09:57
0

„KAO MALA SAM JE UVEK SLUŠALA, PRIVLAČILA ME JE NJENA ZLATNA PRAŠINA“: Milica Pavlović iskreno o Dragani Mirković

Milica Pavlović bila je gošća jednog plesnog talent šoua i tom prilikom govorila o koleginici Dragani Mirković, koja je inače bila domaćin i ugostila mladu pevačicu.

– Kao mala sam uvek slušala pesme Dragane Mirković i ono što me je uvek privlačilo kod nje je to što je uvek davala neku zlatnu prašinu ili neko novo iznenađenje. Uvek sam gledala, okrenuta ka tom ekranu u dnevnoj sobi, šta će sad Dragana da kaže. Da li će pričati na stranom jeziku? Da li će otpevati neku pesmu sa bitom? Da li će obući neki autfit koji je šaren ili kratku jaknicu? Da li će nositi poni repić ili ajlajner? Jer Dragana mi je uvek bila ispred vremena i mislim da je kao takva otvorila vrata za sve ono što mi danas radimo, rekla je Milica.

Pevačica je potom otkrila šta je to što Draganu izdvaja od drugih pevača.

– Ne poznajem osobu koja ne voli Draganu Mirković kao ličnost, pevača ili Draganu i interpretaciju kroz njene pesme. Prvo mislim da je njen glas autentičan, zatim njen osmeh, a sa druge strane, ono što je meni jako značajno i volim da vidim kod čoveka je vaspitanje. Da sam ja publika i da idem na nečiji nastup, ja bih platila kartu za onog ko je ceo paket. Onaj ko mi nudi ples, igru, glumu, pevanje, dobru interpretaciju, dobre pesme i lično smatram da onaj kojem je Bog podario talenat za pevanje, ima i talenat za ples, onda je on jedan veliki bingo, zaključila je Milica.

„LEŽAO JE U BOLNICI, ČUO ME JE I SAMO RAŠIRIO RUKE“: Milica Pavlović kroz suze o najtežem trenutku u životu

Dragana Mirković je takođe  imala je samo reči hvale za Milicu, te je otkrila da smatra da je Milica Pavlović trenutno najbolja igračica među pevačicama.

– Lično Milicu Pavlović smatram najboljom igračicom među pevačicama u ovom trenutku. Baš je ona bila savršena za prvog gosta jer mislim da ima šta da kaže – rekla je Dragana.

@senoritamofficial Ogledalce, ogledalce… 🥰💋💋💋 #draganamirkovic #milicapavlovic ♬ original sound – Milica Pavlović

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter