Izvor: Blic.rs
18.10.2023 u 15:34
0

ĆERKA PEVAČA SE OGLASILA EMOTIVNOM PORUKOM: Danas je 16. godina od smrti Nina Rešića

Pevač Nino Rešić preminuo je pre tačno 16 godina, a njegova ćerka Sandra oglasila se povodom godišnjice njegove smrti.

Za Ninovu naslednicu je svaki 18. oktobar najteži dan u godini, jer se seća tragedije koja je obeležila za ceo život. Ona je kroz suze progovorila o velikom gubitku i istakla da joj svake godine sve teže.

– Pa kako mogu da se osećam, uvek kada dođe ovaj dan pričamo o njemu, još sam u poslednjih par dana i više nego obično govorila o njemu jer sam imala prilike da sedim sa autorima njegovih hitova, i to zbog kavera koje sam uradila i koji uskoro izlaze. Tako da smo danas kao i uvek tu… mama i ja zajedno – rekla je Sandra i dodala:

Otkrivena dugo čuvana tajna: NINO REŠIĆ hteo da izvši SAMOUBISTVO, sprečila ga prijateljica u poslednjem trenutku!

– Iskreno se nadam da bi bio ponosan na mene, i to ne samo na uspeh ili činjenicu gde sam sada što se estrade tiče, već baš zbog tvoje rečenice u okviru pitanja koje si mi postavila – „sama izborila“. Vidi on sve i čuva nas, nadam se. Nedostaje… Eto – istakla je Sandra sa knedlom u grlu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter