Izvor: Alo.rs
21.06.2023 u 10:25
0

PREPOLOVILA SE Sandra Rešić doživela potpunu transformaciju, smršala neverovatna 44 kilograma!

Imala je čak 92 kilograma

Pevačica Sandra Rešić ponosno ističe da je sa 92 kilograma, koliko je imala pre nekoliko godina, kilažu spustila na neverovatnih 48 kilograma.

STIŽE LETNJI HIT Kaća i Fatmir ukrstili vokale (VIDEO)

Otkrila je da joj je u cilju mršavljenja pomogla rigorozna dijeta koja je pretila i narušavanju njenog zdravlja, ali je na kraju sve ispalo baš onako kako je očekivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic)

– Kada sam počela sa autofagijom, bilo mi je teško. Čak i tih šest sati tokom kojih sam jela, unosila sam vrlo malo hrane, a kada mi se jelo nešto slatko, uzimala sam jabuku. Zbog toga sam padala u nesvest! Po ceo dan mi je bilo loše, ali mi se s vremenom organizam navikao na to da malo jedem – istakla je pevačica, pa otkrila šta ju je navelo na to da započne dijetu.

– Izgledala sam užasno, fotošopirala sam svaku sliku koju sam objavljivala na Instagramu! Trenutno imam 48 kilograma i tek sada sam zadovoljna svojom kilažom – priznala je Sandra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter