Izvor: KURIR.RS
15.05.2023 u 17:00
0

PEVAČICU I NJENU MAJKU IZBACILI NA ULICU: ŠOK PRIZNANJE SANDRE REŠIĆ

Sandra Rešić danas lepo živi, radi svakog vikenda i nema problem sa egzistencijom, ali nije bilo uvek tako. Ona je u emisiji, autoru i voditelju Ivanu Gajiću ispričala da je jednom čak sa mamom završila na ulici, jer nisu imali para da plate kiriju.

 

-Mama i ja smo podstanari celog života bili. Taj jedan mesec nismo uspeli da se snađemo za novac da platimo kiriju i završile smo na ulici, gazda nas je doslovce izbacio. Nije hteo da razmisli, da sačeka malo, da pozajmio pare, uzmemo od kamataša, bilo šta, već nas je izbacio i završile smo bukvalno na ulici. Naravno, uspele smo da se snađemo, pozajmimo novac, ali, da, imale smo i to iskustvo – ispričala je Sandra.

Podsetimo, Sandru Rešić, milionski auditorijum upoznao je tokom učešća u rijalitiju, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanju. Osim po rijaliti angažmanu, mnogi je znaju i kao ćerku Nina Rešića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter