Izvor: Kurir.rs
11.08.2023 u 15:46
0

ČOLINA MLAĐA ĆERKA PROSLAVILA 17. ROĐENDAN: Izazovna crvena haljina ostavila bez daha! (FOTO)

Mlađa ćerka Zdravka Čolića i Aleksandre Lara jnapunila je 17 godina. Na svom Instagram profilu pokazala mali delić atmosfere sa proslave. Zdravkova naslednica se pohvalila buketom koji je dobila za rođendan, a kako se spekuliše, cveće joj je kupio njen dečko. Na ogromom buketu je stajala posveta, malena cedulja na kojoj je nacrtano srce.

„JA JOJ NE BRANIM“: Zdravko Čolić otkrio zašto se njegova supruga NIKADA ne pojavljuje u javnosti, spomenuo i ODNOS sa ćerkama

Lara je izgledala zanosno u crvenoj suknji od satena sa dubokim šlicem, a posebno je privukao pažnju top koji je istakao njene grudi.

Instagram printscreen

Na proslavi rođendana se našla i starija ćerka pevačice Nataše Bekvalac, Hana Ikodinović koja je podelila sliku svoje drugarice Lare na Instagramu i na taj način joj čestitala divan dan. Lara je pozirala za svoju drugaricu dok je u rukama držala cveće.

Kada je došla kući nakon žurke, Lana je otkrila šta je dobila od svojih prijatelja. Ona je uslikala sobu koja je bila prepuna ogromnih buketa koje je dobila na poklon za rođendan.

Pored dva crvena buketa koja je dobila od dečka i Hane, tu su se nalazila i još dva sa raznovrsnim, šarenim cvećem.

Podsetimo, Čolići su u braku dobili dve ćerke. Larina starija sestra Una -Zvezdana rođena je 2001. godine, na samom početku oktobra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter