Izvor: Blic
16.01.2024 u 22:50
0

„ČULA SAM DA MI PUCAJU KOSTI, TO JE STRAVIČNO!“: Iva Štrljić o agoniji kroz koju je prošla

Glumicu Ivu Štrljć, koja se oporavlja nakon opeacije i peloma obe ruke, pronašli smo u spa centru uprkos oporavku koji i dalje traje. Ne uživa u čarima masaže ili bazena, ali je ispričala sve o agoniji kroz koju je prošla.

Prilikom pada čula je da je zvuk pucanja kostiju.

BRUTALNO IZDANJE ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Snimala se uz Cecinu pesmu i pokazala kako se doterala

– Padala sam na glavu i da bih zaštitila glavu stavila sam obe ruke napred i pala na njih. Odmah sam znala da sam ih slomila jer sam to čula to krckanje, to je nešto najstravičnije. Osetila sam strahovitu mučninu i jeziv strah – rekla je Iva.

Ništa nije mogla sama da uradi, pa je i pored punog frižidera ostala gladna.

– Imala sam pun frižider hrane, vode i tako toga. Otvolrila sam ga nogom i ja shvatim da ništa ne mogu da otporim, da je sve zatvoreno. Osetila sam se kao patak Dača na pustom strvu sa konzervom koju ne može da otvori – ispričala je glumica.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter