Izvor: Kurir.rs
21.10.2023 u 13:39
0

DA LI PREPOZNAJETE PRELEPU GLUMICU? Njenu scenu sa Šurdom svi pamte, a sa ovim kolegom je bila decenijama u braku

Glumica Danica Ristovski jedna je od najvećih dama naše javne scene i žena koja ostavlja utisak lepotom, a tako je od početka njene karijere.

PRVI PUT NAKON ISKLJUČENJA IZ SERIJE DRIM TIM: Danica Ristovski se oglasila prvi put nakon što ju je Lazar isključio

Popularna glumica proteklih godina spada u miljenice domaće publike zbog svojih uloga u popularnim serijama „Igra sudbine“ i „Zakopane tajne“.

Šarmantna, uvek nasmejana i otmena, sa lakoćom je osvojila srca gledalaca, kao što radi tokom čitave karijere. Iza sebe ima veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kom vredno radi još od navršenih studija glume.

NAKON VESTI O RAZVODU! Danica Ristovski došla da podrži sina i snajku
YOUTUBE/PRINTSCREEN/JUTARNJI PROGRAM TV HAPPY

 

Njenu scenu sa Šurdom svi pamte

Zanimljivo je da na početku njene karijere publika je imala priliku da je gleda ispred kamere nešto više. U tom perioduje zabeležila uloge u nekim od ostvarenja koja su danas kultna, između ostalih u „Vrućem vetru“, „Pozorištu u kući“ i „Svetozaru Markoviću“.

U seriji „Vruć vetar“ Danica je tumačila lik novinarke, koja intervjuiše Šurdu (koga tumači Ljubiša Samardžić) nakon velikog uspeha koji je ostvario kao ženski frizer. Ove komične scene se i danas pamte i često prepričavaju replike.

Razvod

Inače, glumica se nedavno razvela od svog supruga Lazara Ristovskog, sa kojim je bila u braku 42. godine. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter