Izvor: KURIR.RS
09.02.2023 u 10:10
0

DA SE NAJEŽIŠ! Sloba progovorio o detinjstvu, svojoj NEOSTVARENOJ ŽELJI i danu koji će PAMTITI CEO ŽIVOT!

Sloba Radanović, nedavno se družio sa svojim pratiocima na Instagramu i odgovarao na sva njihova pitanja.

Pevač se prisetio ranog detinjstva, neostvarenih želja, praznika ali i najbolnijih tema.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sloba Radanović
FOTO: PRINSTSCREEN/ INSTAGRAM

Pevač je otkio i da mu je najveća želja bila kao dečaku da ima svoju sobu.

Sloba Radanović
FOTO: PRINSTSCREEN/ INSTAGRAM

Na pitanje šta ga najviše čini srećnim, okačio je fotografiju svoje supruge i majke i odgovorio da mu je najvažnije da su svi zdravi.

Sloba Radanović
FOTO: PRINSTSCREEN/ INSTAGRAM

Jedno od pitanja bilo je koji bi trenutak ponovo preživeo da može, odgovorio je:

– Imao sam 4 godine. Tata, mama i ja u stanu. Nema struje, inflacija, sankcije, nestašica svega… Tata iz fabrike donosi paketić u kojem je neki plastičan vozić koji mi je posle bio omiljena igračka. Dao bih sve da mogu da se još jednom osetim tako kako sam se te večeri osetio – napisao je pevač.

Sloba Radanović
FOTO: PRINSTSCREEN/ INSTAGRAM

Takođe, priznao je svoju neostvarenu želju, a to je da proputuje sa oba roditelja, te je okačio fotografiju majke i pokojnog oca koga je nedavno preminuo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter