Izvor: happybsc
25.08.2023 u 17:10
0

DAMA SAVRŠENOG STILA: Jelena Đoković u suknji koja svaku ženu pretvara u oličenje uspeha

Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije Novak Đoković, juče se pojavila na projekciji filma uoči dolaska dr Gabora Matea, jednog od najboljih svetskih govornika i autora bestselera.

DANAS JE NIKO NE BI PREPOZNAO: Transformacija čuvene Šeherezade će VAS paralisati!

Mateo je veoma tražen zbog svoje stručnosti po pitanju više tema koje uključuju traumu, zavisnost, stres i uticaj prevencije na pravilan razvoj ličnosti, ali su mu fokusi u okviru svega toga i roditeljstvo i vaspitanje dece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Tom prilikom Jelena je oduševila svojim izborom odeće. Ona je obukla oker uzanu suknju do ispod kolena i svetloplavu širu bluzu na kopčanje. Obula je nude štikle, a kosu blago uvila i pustila da pada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

I eto savršenog stajlinga za kancelariju, kad naiđe trenutak – šta danas da obučem.

Pritom, model suknje koju je Jelena odabrala je toliko svestran da ne morate da je nosite samo u formalnijim prilikama. Odlično će ići i uz širu upasanu sportsku majicu i patike, recimo, za šoping ili kafu s drugaricom.

U trendu su uvek i jednobojni modeli i oni dezenirani, na vama je samo da nađete svoj idealan spoj.

A Jelena je i ovog puta baš ubola dobitnu kombinaciju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter