Izvor:
22.12.2023 u 19:49
0

DARA BUBAMARA SA BIVŠIM U ČIKAGU: Evo kako će provesti Novu godinu (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara za Novu godinu peva u Čikagu, a sa njom u Ameriku krenuli su i sin Kosta, ali i jedan od pevačicinih bivših.

Dara Bubamara za Novu godinu ima nastup u Čikagu, a sa njom u Ameriku krenuli su i sin Kosta, ali i jedan od pevačicinih bivših.

Naime, sa Darom i Kostom je i Milan Kesić, bivšo suprug popularne pevačice sa kojim je Dara ostala u super odnosima od kada su se razveli.

Kako su u to vreme oboje istakli, razlog njihovog razvoda nije bila treća osoba, već samo saznanja da su s godinama postali prijatelji, ali se strast izgubila. Da bi izbegli da jedno drugo varaju, oni su se sporazumno tada rastali i ostali prijatelji za ceo život.

Kako smo videli na Darinom Instagramu, ona sa sinom i bivšim uživa u Čikagu. Pokazala je i luksuzni smeštaj, ali i klip iz tržnog centra, pa ne sumnjamo da je pao i šoping pred novogodišnji nastup.

Podsetimo, Dara je pre nego što je pošla na put za Ameriku, uredno okitila svoj dom pred predstojeće praznike.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter