Izvor: Kurir
20.10.2023 u 20:27
0

DECENIJAMA USPEVA DA SAČUVA PRIVATNI ŽIVOT OD JAVNOSTI! Dženan Lončarević konačno otkrio zašto krije suprugu

Dženan Lončarević decenijama uspeva da sačuva privatni život od javnosti, te se o njegovom životu mimo kamera malo i zna.

Ipak, sada je otkrio detalje iz svoja četiri zida i otkrio zbog čega, kako mediji pišu, krije suprugu, ali priznao je i da li ga pogađa što novinari ponekad prenose detalje iz njegove privatnosti.

STIGLA NAM JE PRIJAVA“: Nadležni organi reagovali zbog Mileta Kitića

Dženan je na početku razgovora otkrio da li postoji recept za njegovu sjajnu energiju i emociju koju nesebično deli sa publikom kroz svoje pesme i nastupe.

-Nema tu neke tajne. Poziv kojim se ja bavim povezan je sa velikom ljubavlju. Volim ovo što radim. Ono što ja zamislim, zažmurim, otpevam. Nekako bih da mi ljudi veruju, i do sada se ispostavilo da je tako – objasnio je skromno pevač.

Kao osoba kojoj je ljubav na prvom mestu, Dženan je priznao i koliko su emocije bitne i kada vrši izbor pesama koje će da snimi.

-Moram da zažmurim i da zamislim da je taj tekst viralan ali i nekako stvaran. Da osetim ono što je autor napisao. Ne pronalazim se u pojedinim rečima, već u priči teksta. Čak bih neke reči izbegavao i izbegavam ih u svojim pesmama. Najpre moram ja da verujem u tu priču, pa onda publika meni. Moja vera u pesmu je u tom smislu presudna – otkrio je Dženan.

Smatra da danas mnogi žele da pevaju, ali da svi pevači ne pristupaju svi tom pozivu sa istim emocijama.

-Da mi ne zamere, ali nekako su se svi bacili na tu granu i pristupaju ovome što se zove muzika i estrada. Ja sam tu ušao sa neke malo drugačije tačke, i doživljavao sam to malo prisnije, dok je danas nekako najlakše izaći i zapevati, a imamo Bogu hvala gde da se pojavljuju mlade nade. Ipak ima i dobrih mladih novih pevača, tako da ne sumnjam da na našim prostorima i dalje vlada i živi dobra muzika – rekao je Lončarević.

Pevač se dotakao i enormnog uspeha Aleksandre Prijović koju zna od njenih početaka na estradi.

U kafani mi se nije dešavalo da pustim suzu , ali na mojim svirkama kada se dese neke emocije, ljudi, publika koja sa mnom živi dešavalo mi se da zaplačem.

Dženan je otkrio i da li ima bakšiša na njegovim nastupima.

-Ja imam gitaru pa me nešto ne gađaju time. Nema bakšiša na ovaj način na koji vidim da se danas na veliko priča o tome. Evo ja nemam bakšiš – rekao je kategorično pevač koji živi svoje snove uprkos nekim neostvarenim željama:

-Imam ih dosta. Ja sam večiti sanjar. Sanjao sam sve ovo što jesam i još uvek sanjarim neke stvari da mi se dese. Mislim da idem stepenik po stepenik i da će biti i to što želim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter