Izvor: Blic.rs
26.10.2023 u 14:09
0

Dečko Aleksandre Mladenović KAŽNJEN I NOVČANO: Sud ga kaznio, evo koliko će morati da plati

Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka za uznemiravanje i pretnje, a njemu je, kako pišu domaći mediji, naloženo da napusti zemlju u roku od sedam dana.

Aleksandra Mladenović prijavila je bivšeg dečka za uznemiravanje i pretnje, a njemu je, kako pišu domaći mediji, naloženo da napusti zemlju u roku od sedam dana. Bivši dečko pevačice kažnjen je i novčano od strane Prekršajnog suda, nakon što mu je navodno naloženo da napusti Srbiju.
Stefana Čečaru, bivšeg popualrne pevačice kaznio je Prekršajni sud u Beogradu pre dva dana, tačnije 24. oktobra.
Odluka nije pravosnažna, i on ima pravo da se žali, saznajemo od izvora bliskog slučaju.

Aleksandrin bivši je kažnjen novčanom kaznom od 120.000 dinara.
Inače, Stefanu Čečaru, bivšem dečku Aleksandre Mladenović, navodno je naloženo da napusti Republiku Srbiju u narednih sedam dana.

Pevačica je juče otkrila da se srela sa bivšim dečkom u policijskoj stanici, a tom je prilikom istakla da se plaši za svoju bezbednost.

Njih dvoje su u policiji bili u različito vreme, a Čečaru je naloženo da napusti zemlju.

– Aleksandra i Stefan su juče bili oboje u PS Zvezdara, u različito vreme, da potpišu da su primili hitne mere. Ona je posavetovana da odmah prijavi bilo kakvo uznemiravanje, a njemu je sudija za prekršaje naredio da izađe iz Srbije u roku od 7 dana. Nije bilo nikakvih kasnijih prijava –

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter