Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
02.01.2024 u 22:02
0

„JA BIH NJU ŠAMARAO“: Desingerica uzvratio Karleuši, pa pomenuo i moguću saradnju

Dragomir Despić Desingerica već duže vreme u centru je medijskih dešavanja.

Njegovi nastupi su česta tema za komentarisanje, otkako su se pojavili snimci na kojima svoju publiku poliva alkoholnim pićima, gađa nošenim čarapa i udara patikama po glavi, za koje mnoge javne ličnost smatraju da nisu primerene.

Nedavno ga je iskomentarisala i Jelena Karleuša, a za razliku od ostalih kolega sa estradne scene – uputila mu je lepe reči, te čak i poželela i duet sa njim.

– Mislim da bih ja njega šamarala i da bi se to njemu svidelo. Publika bi bila u transu. Taj dečko jedini ima energiju koja eventualno može da parira. On mora sada da nađe sledeći korak . To je nešto što ja tražim od izvođača, da ima vulkansku energiju . Ne volim slinave i mlake ljude – rekla je pevačica o Despiću.

„OVAJ LIK KIDA“ Karleuša objasnila Desingericinu popularnost

Desingerica joj je sada odgovorio na javnu poruku.

– Ja bih nju šamarao (smeh). Ja sam onako dominantniji tip… Otkako me je javno prokomentarisala, svi ljudi mi se javljaju sa rečenicom „kad će duet“ – počeo je reper izlaganje, te progovorio i o zajedničkoj saradnji:

Radićemo nešto. Čim uhvatim neku rupu da mogu da se posvetim tome, da znam kako hoću to da zvuči, da bude neki demo i to… To će se desiti. Dobar je gas, nekako mi je dala domaći zadatak. Demonizovala je masu – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter