Izvor: kurir.rs
19.12.2023 u 21:11
0

DOŠLI I ŠIJANOVI: Evo kako ih je Veljko dočekao na prozoru

Ceca Ražnatović danas proslavlja porodičnu krsnu slavu Svetog Nikolu u svom domu na Dedinju. Među prvim gostima, osim Cecinih prijatelja iz sveta poznatih, svakako su se izdvojili i Mirko Šijan i njegova supruga Bojana, rođena sestra Bogdane Ražnatović.

Mirko i Bojana opredelili su se oboje za crne elegantne kombinacije, a lepa Bojana sve je ostavila bez daha sa linijom posle dva porođaja.

SVE ZA PRIJU CECU: Rodići stigli kod Ražnatovića na slavu

Za razliku od prije i prijatelja, Danijele i Bogdana Rodića, koji su Ceci doneli veliki poklon, Bojana i Mirko opredelili su se za proverenu varijantu – lep buket i skupo piće.

Inače, pre ulaska u vilu na Dedinju, mediji su uslikali Veljka Ražnatovića, koji je sa prozora pozdravio Mirka Šijana i podigao tri prsta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter