Izvor: kurir.rs
19.12.2023 u 21:00
0

SVE ZA PRIJU CECU: Rodići stigli kod Ražnatovića na slavu

Ceca Ražnatović danas sa članovima porodice proslavlja Svetog Nikolu, porodičnu slavu, a veliku pažnju privukao je dolazak Rodića, Danijele i Bogdana.

Rodići, roditelji Bogdane, supruge Cecinog sina Veljka Ražnatovića, ne propuštaju nijedno slavlje u Ljutice Bogdana u Beogradu, a na prijinu slavu došli su vidno raspoloženi.

NIKOLJDAN ĆE OVE GODINE BITI DRUGAČIJI: Emocije naviru, majčino srce to teško podnosi (FOTO)

Dok su pozirali fotoreporterima ispred Cecine vile, Rodići nisu skidali osmeh sa lica, a za Ražnatoviće su, po svemu sudeći, pripremili posebne darove – Danijela je u desnoj ruci nosila vino, dok je njen suprug Bogdan nosio veliku poklon-kutiju.

Podsetimo, osim Rodića, Ceca je kao po običaju okupila sam džet-set. Među prvima je u vilu na Dedinju stigao blizak saradnik i prijatelj Stefan Radivojević, ali i višedecenijski prijatelj i lider SPS Ivica Dačić. Takođe se pojavio i političar Dragan Marinković Palma, koji je došao u pratnji supruge i nosio je veliki buket cveća za Cecu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter