Izvor: Happy BSC Portal/Kurir.rs
19.12.2023 u 11:28
0

NIKOLJDAN ĆE OVE GODINE BITI DRUGAČIJI: Emocije naviru, majčino srce to teško podnosi (FOTO)

Nikoljdan u domu Cece Ražnatović uvek se proslavlja na najlepši mogući način, kada se svi članovi porodice okupe za slavskom trpezom, a brojne poznate zvanice u večernjim časovima pristižu u vilu u Ljutice Bogdana.

Ipak, sudeći po objavama Anastasije Ražnatović, sada Gudelj, koja je još u Sevilji sa svojim suprugom, ove godine krsna slava porodice Ražnatović proteći će u izmenjenom sastavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Da li će se za porodičnom trpezom Cece Ražnatović ove godine naći ćerka i zet još nije poznato, međutim, sigurno je da će majci, koja je navikla da slavu proslavlja sa svojom decom, nedostajati njena naslednica.

„OTAC MI JE KUPIO MOTOR!“ Dejan Matić otkrio šok detalje iz mladosti

Kao i svake godine, pripreme za Nikoljdan u domu Cece Ražnatović već su otpočele, a najveću pomoć folk diva ima od sina i snaje Bogdane, koja je vrsna domaćica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter