Izvor: Informer
04.04.2024 u 11:08
1

CECA REKLA „NE“ SLOBI RADANOVIĆU: Bio je otvoren, a ona ga zaobišla kao „TURSKO GROBLJE“ – otkrivamo detalje

Folkerka je iznela razlog odluke da ne snimi duet sa Slobom Radanovićem.

Ceca Ražnatović odbila je da snimi duetsku pesmu „Infarkt duše“ sa Slobom Radanović, a sada je otkrila i da li je razlog tome što joj se numera nije dopala.

– Ne, ne, nisu nam se poklapali planovi i samo to je u pitanju. Inače, ja Slobu jako poštujem i cenim i privatno smo dobri prijatelji, samo nam se nisu poklopili datumi – istakla je Ceca za GrandOnline.

Podsetimo, Dara Bubamar ušli su u klinč zbog pesme koju potpisuje Marina Tucaković, kada je pevačica otkrila da je Radanović pomenutu kompoziciju, pre objavljivanja, nudio Ceci Ražnatović.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CECA REKLA „NE“ SLOBI RADANOVIĆU: Bio je otvoren, a ona ga zaobišla kao „TURSKO GROBLJE“ – otkrivamo detalje”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter