Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.ra
19.12.2023 u 12:37
0

NAPRAVILI LUDU NOVOGODIŠNJU ŽURKU: Poznata imena pevala božićne pesme do ranih jutarnjih sati

Ovo je drugi put da poznati par organizuje ovakvu zabavu.

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su okupili svoju porodicu, prijatelje ali i poznate holivudske face na novogodišnjoj žurki u njihovom domu.

Zabava je održana protekle subote u njihovom domu u Los Anđelesu, a među zvanicama su se našli Margo Robi, Majkl B. Džordan, Dženifer Luis i drugi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

– Priredili su zaista zabavnu žurku. Svi su pevali božićne pesme do kasno u noć, a Dženifer je sve predvodila. Oboje su bili posvećeni svojim zvanicama i baš su bili dobro raspoloženi – rekao je izvor za “People”.

Dženifer je nosila crvenu, dugu haljinu na početku večeri, a onda se presvukla u plavu haljinu sa šljokicama.

Kako je dalje izvor naveo, kuća je bila predivno dekorisana, a velika jelka našla se na samom ulazu. Posebno dobro su se zabavila deca, Ema i Maks koje je Dženifer dobila sa Markom Antonijem, kao i Vajolet, Benova ćerka koju je dobio sa glumicom Dženifer Garner.

OVAKO IZGLEDA BRUS VILIS NAKON VESTI DA MU SE STANJE POGORŠALO: Porodica se ne odvaja od njega (FOTO)

Ovo je, inače, drugi put da poznati par organizuje ovakvu žurku. Prošle godine su se na listi zvanica našli Bili Ajliš, Kim Kardašijan, Dodža Ket i drugi, a i Ben i Džej Lo su se latili mikrofona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter