Izvor: Blic.rs
18.12.2023 u 13:40
0

DOŽIVELA SAM OGROMNU TUGU I BOL: Ceca sumirala utiske, evo šta je njena NAJVEĆA ŽELJA

Ceca Ražnatović otvorila dušu

U velikoj ispovesti, Ceca Ražnatović je sumirala godinu koja se uskoro završava i koliko boli je preživela 2023. godine.

Folk diva je rekla da je godina bila šarenolika, i da je pored velikih uspeha pretrpela i ružne udarce.

– Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo gde sam doživela gde sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasijau pitanju. Pa, opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka. Bila je oscilarna, šarenolika. Ne mogu da kažem da je bila ružna, ne mogu da kažem ni da je bila blistava, ali opet kažem, život ide dalje, gleda se na nešto pozitivno, lepo. Meni je bitno da je ona dobro – priznala je emotivna Ceca.

– Želje su mi da i Anastasija i Nemanja dobiju bebu, da završim album, da napravim Ušće… Želja mi je da u svoj život uglavim neki odmor od deset dana, ali od svih mora ću očigledno završiti u banji na rehabilitaciji, sa penzionerima! – poručila je nasmejana pevačica.

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter