Izvor: Blic
05.02.2023 u 19:14
0

„TO JE BIO STRAŠAN PERIOD ZA MENE“ Dragana Mićalović otkrila koji je njen NAJVEĆI NEUSPEH, pa progovorila o UDAJI!

"Moja majka ne želi da se seća tog perioda, ja želim, zato što sam uspela da ga pobedim", rekla je glumica.

Jedna od omiljenih glumica mlađe publike, Dragana Mićalović otvoreno je govorila o problemu sa kojim se susrela kada nije prošla prijemni ispit na FDU.

U jednoj emisiji Dragana Mićalović pričala je o svom najvećem neuspehu koji je imala u životu, a onda se došlo i do neizbežnog pitanja, kada će glumica da se uda.

– Moram priznati da sam imala, očigledno je to taj perod adolescencije kroz koji svi prođemo na razlilčite načine, ja sam imala jedan vrlo turbulentan period tada. Trudila sam se, ali je taj trenutak deteta koji treba da opravda ta neka očekivanja i da dosegne makar delić svega onoga što su oni imali. Moj prvi neuspeh je bio zapravo pad prijemnog ispita na Fakultetu dramskih umetnosti. To je bio strašan period za mene, čak i zdravstveno – priča iskreno Dragana Mićalović i dodaje:

DONELA DEFINTIVNU ODLUKU! Nina Janković promenila frizuru – skroz druga žena! (FOTO)

– Ne bih to nazvala depresijom, jer se to teško leči, ako se uopšte i leči, ali to je period gde sam ja na neki način sebe krivila za to jer ja to nisam shvatila kao okej, ja sam pala prijemni sad idemo dalje, nisi se dovoljno trudila, kao što i nisam u tom periodu, priznajem, nego sam ja to gledala kao, ja sam sad razočarala svoje roditelje i svoje sestre i svoju porodicu. Tada sam došla do jedne faze koja je bila baš teška.

 

– Moja majka ne želi da se seća tog perioda, ja želim, zato što sam uspela da ga pobedim. Hoću da iskoristim ovu priliku s’ obzirom na to da su tinejdžeri moja veća publika, ne odustajte od svojih snova, ako ih volite i zaista želite sigurno ćete ih ostvariti jednog dana i nemojte sebe kriviti ni za šta na svetu jer to možda nije trenutak kada to nešto treba da se desi, a taj trenutak definitvno nije bio pravi za mene – rekla je Dragana.

– Evo nakon što sam upisala fakultet, posle deset godina od tog pokušaja, sam shvatila koliko je bolje, pogotovo te fakultete koji zahtevaju i veliku psihičku spremnost, upisati kasnijih godina kada ste zreliji i kada shvatate zapravo šta vam govore, a ne da sam došla da odradim fakultet i da idem u grad i da idem kući. Cenim svaki trenutak proveden na toj akademiji. Ali, ja nisam išla u buntu, ja sam išla u bunt protiv svog bića i to nije dobro – iskreno kaže glumica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dragana je priznala da li je svi maltretiraju sa pitanjem kada će da se uda i otkrila da li je to nervira.

– Ne, imam divnu porodicu koja zaista nije od tih porodica kad će, kad će. Naravno da svi to željno iščekuju. Majka želi šta god, ali bilo bi lepo da se konačno jedno muško rodi u familiji Mićalović ali moram priznati da osobe koje najviše žele da se ja udam i rodim dete jesu moje sestričine. Jako žele brata ili sestru, ali moja porodica zaista nije od tih koja to nešto traži. Moj otac je prvi i poslednji čovek mojoj majci od njene dvadesete godine ali nekako imali smo sreću da oni nisu takvi da me nešto stiskaju. Kažem ti ova 2023. svašta donosi ja sam sigurna da će se nešto od toga desiti, a sad šta… Nešto hoće… – kraže kroz smeh Dragana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter