Izvor: Kurir.rs
29.09.2023 u 12:56
0

„DA SAM RADILA S NEKIM DRUGIM MOŽDA BIH POBEGLA“: Dubravka Mijatović o koleginici koja joj je bila kao druga majka

Glumica Dubravka Mijatović prvi put pred filmsku kameru stala je kada je imala samo 14 godina. Bilo je to u filmu „Nije lako s muškarcima“, gde je igrala ćerku Milene Dravić, a sestre su joj bile Branka Katić i Ana Simić.

– U startu sam imala sreću s partnerima. Milena je jednostavna i plemenita žena i uz nju sam lako prevazišla tremu i strah. Postavila se kao naša prava mama. Sreća je što sam je srela na početku jer da sam radila s nekim drugim možda bih pobegla glavom bez obzira. Tada sam shvatila da su veliki glumci i privatno normalniji, prirodniji i skromniji – ispričaja je Dubravka u sovjoj životnoj priči.

Nakon ovog filma koji ju je učinio prepoznatljivom, veliku popularnost donela joj je serija „Bolji život“ u kojoj je glumila razmaženu tinejdžerku Sanju.

– To je moja prva televizijska serija u kojoj sam takođe imala velikog glumca za partnera – Dragana Nikolića. Ulogu Sanje u seriji „Bolji život“ dobila sam pre Akademije, a drugi ciklus serije snimila sam već na drugoj godini studija. Sanja mi je donela veliku popularnost – dodala je tada Dubravka.

Kasnije kroz karijeru, njena naklonost publike rasla je i kroz uloge u filmovima „Jagoda u supermarketu“, „Tri palme za dve bitange i ribicu“, „Rat uživo“…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter