Izvor: bsc happy
05.03.2024 u 20:27
1

EKSKLUZIVNI INTERVJU SA BRANISLAVOM LEČIĆEM: Odbrana ČASTI muškog roda i borba protiv „kensl“ kulture zapada

U ekskluzivnom razgovoru sa Branislavom Lečićem dobili smo priliku da čujemo i drugu stranu priče.

Iako je sud odbacio sve optužbe kao neosnovane i bez dokaza, javna senka nad našim glumcem nije nestala. Iskoristili smo ovu priliku da ga pitamo kako komentariše neprofesionalno ponašanje mlađih koleginica:

„U tome i jeste stvar, pre svega ne može da se zabrani rad nekome.. Ne može da se otkaže veče pre snimanja, da ja naučim tekst, potpišem ugovor , obavestim medije i da tog momenta ti kažeš kako ti se ne igra sa mnom. To mislim da nije ni malo profesionalno. Opravdanje za to ona traži u tome što i ona ima kao svoj stav ..taj stav moraš da imaš i pre toga.  Druga stvar, šta je tu sad profesionalizam .. ne govorim sad o tome, već ako je jasno dokazano da sam nevin a jeste.. tužilaštvo je to uradilo na osnovu činjenica, nije to priča o bilo čemu već na osnovu dokaza materijalnih .. nije mi jasno šta onda mene kriviš. Ako mi ne izjednačimo tu krivično delo silovanja i krivično delo lažnog prijavljivanja, u oba slučaja imate krivično delo. Upropašćujete život nekom, ne daj bože da sam ja taj siledžija! Upropastite život i sebi i toj osobi..ali strašno da neko lažno prijavljuje čoveka koji je eto poznat , gde god je bio ne samo poznat već se o mom životu i ponašanju se zna sve. ..Sve moje brakove i decu, gde sam otišao, letovao , svi sve znaju o meni. Pritom , kad to prođe i dođu dokazi .. Predstavljen sam kao nekakav monstrum od strane osobe koja je to što jeste, to nije u redu.

 

PEVAČICA JOJ UPUTILA BRUTALNU PORUKU! Breskvica se JAVNO obratila Sajsi MC nakon što joj je dala 0 bodova u finalu

Radi se o planu, projektu koji nije samo ovde uobličen , on je instrumentalizovan sa zapada. Rušenje odnosa muškog i ženskog pola.. ideologija manipulacije u svrhu uništavanja porodice, ne dozvoljavam da laž dominira i pobedi a da činjenice ne znače ništa. To su dvostruki standardi unutar branše, oni koji hoće da budu pro-zapadni, da budu in , kao rodonačelnice ženskih prava i svih tih stvari. Instrumentalizovani od nvo sa jasnom agendom šta treba da se radi jer to zapad radi. Sistematski razara muško ženske odnose i razara porodicu, sa svojim pravilima uporno preskačući svaki oblik pravne države i tužilaštvo i policiju što je u ovom slučaju očigledno. Da bi uspeo u svojoj nameri on gazi preko svega i uopšte mu nije stalo da se obazire.“ – nastavio je vidno uznemiren.

Celu izjavu za bsc happy portal možete pogledati na našem you tube kanalu, klik na link u nastavku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EKSKLUZIVNI INTERVJU SA BRANISLAVOM LEČIĆEM: Odbrana ČASTI muškog roda i borba protiv „kensl“ kulture zapada”

  1. U pravu je čovek.Meni Lečić nije mnogo simpatičan ali je potpuno u pravu, neke glumičice hoće da mu unište život potpuno.Ovo je ekstra nenormalno ponašanje ovog mladog klanovskog glumačkog sveta sveta koji je bahat i bezobrazan( ne svi ima mnogo dobrih ljudi).To su glumci poznati po ocu, majci uglavnom sve duguju poznatim roditeljima, a sami su potpune nule.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter