Izvor: Kurir.rs/Alo/Republika
14.05.2023 u 09:00
0

EVO ŠTA JE ODUVEK ŽELELA ZA SVOJU MEZIMICU! Majka Katarine Živković nezadovoljna

Katarina Živković godinama je na muzičkoj sceni i svoju karijeru gradi uspešno, a bez obzira na to, otkrila je da njena majka nije srećna zbog njenog izbora profesije.

 

 

Poslovne uspehe niže nekoliko godina, ali to nije dovoljno za njene roditelje, posebno majku, koja je za pevačicu imala druge planove i želje.

Katarina Živković
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Katarina je otkrila deo razgovora sa majkom ali i njene ambicije koje nisu imale nikakvog značaja na nju i njen životni pravac.

– Pre par dana me je majka nazvala i rekla mi: „Sve je to lepo što se tebi dešava, ali ja sam za tebe zamišljala drugačiji život. Da radiš u leskovačkoj bolnici kao lekar, da osnuješ porodicu, da se muzikom baviš s vremena na vreme“ – otkrila je Kaća

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter