Izvor: KURIR.RS
18.04.2023 u 10:38
0

FEŠTA KOD RAŽNATOVIĆA! Ponosna baka slavi rođenje UNUKA KRSTANA, evo ko se prvi pojavio na vratima LUKS VILE na Dedinju!

Snajka popularne folk pevačice, Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana Ražnatović, juče je na svet donela dečaka, kom su ona i Veljko Ražnatović, njen suprug, dali ime Krstan.

Slavlje u vili pevačice Svetlane Cece Ražnatović povodom rođenja njenog drugog unuka, Krstana, upravo je počelo, a prvi gosti su počeli da pristižu.

Veljko je kao ponosni tata stigao prvi i tim povodom je pozdravio kamermane i fotose. Odmah za njim stigla je i pevačica Aleksandra Bursać u pratnji kolege Jovana Joce Stefanovića.

Na proslavu povodom rođenja unuka Cece Ražnatović stigla je i njena sestričina Helena i sestrić sa svoji društvom. Oni nisu bili raspoloženi za fotografije pa su brzo u pratnji obezbeđenja ušli u vilu.

Sledeći koji je stigao na proslavu bio je Slaviša sa svojom suprugom, Arkanov kum.

Odmah za njim stigli su i Rodići, a malo kasnije pojavio se novinar Marko Đedović, koji je jako blizak sa porodicom Ražnatovića.

Među zvanicama takođe se pojavila i Sanja Đorđević sa svojom ćerkom. Poželela je Veljku i Bogdani mnogo zdravlja i sreće, a potom je otkrila da Ceci zavidi na unucima, jer ona strašno voli decu, a njena ćerka ne razmišlja još o tome.

Podsetimo, mali Krstan rođen baš na dan kada je rođen i pokojni Željko Ražnatović Arkan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter