Izvor: HappyBSC
11.04.2022 u 09:19
0

DA LI SE OSEĆATE MATORO? Karate Kid puni 60 godina, a izgleda gotovo ISTO (FOTO)

Karate Kid, odnosno Ralf Makio, se proslavio sa 22 godine igrajući Danijela LaRusa u filmovima Karate Kid – ali tri decenije nakon toga izgleda potpuno isto

Sada 60-godišnjak je naterao fanove da se zapitaju kako je uspeo da ostane tako mladolik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Objašnjavajući mogući razlog njegovog izgleda koji prkosi godinama, Ralf se našalio da je „krivio svoje roditelje“.

Opisujući sebe kao „mladi gen“, glumac je rekao da i njegova majka i otac izgledaju mlado za svoje godine – i veruje da se to prenelo na njega.

Ovo je godinama pokušavao da sakrije od javnosti! ODREKAO SE ĆERKE, ZLOSTAVLJAO SINA, ŽENU VARAO SA KIM JE STIGAO: Mračna strana Džekija Čena!

Dodao je da zdrav način života „ne škodi“, ali je rekao: „Mislim da sam upravo imao sreće u odeljenju za gene .”



Ralf je uvek izgledao mlađe od svojih godina, čak i kada je postao slavan sa 22 godine u originalnom filmu Karate Kid iz 1984. Igrao je studenta borilačkih veština Daniela LaRusa – srednjoškolskog slabića koji je postao pravi borac– koji uči karate od svog prijatelja i mentora, gospodina Mijagija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter