Izvor: Novosti
16.10.2021 u 12:19
0

NIKAD VIĐENA PORODIČNA FOTKA BATE ŽIVOJINOVIĆA (Foto)

Legendarni  glumac Velimir Bata Živojinović poznat po brojnim ostvarenjima, bio je veoma posvećen svojoj porodici i supruzi Luli sa kojom je proveo decenije u skladnom i idiličnom braku.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOKANTNO: Pevač nasrnuo na novinara!

Kako je glumac svojevremeno isticao Lula mu je bila najveća podrška i motivacija. Iako nas je Bata napustio pet godina, a potom i njega lepša polovina, čitava familija odlučila je da njihove uspomene živote kako putem nezaboravnih kinematografskih dela, tako i Instagram profila koji se bavi likom i delom porodice Živojinović.

Fotogafija na kojoj glumac pozira sa Lulom, sinom Miljkom i naslednicom Jelenom u svom stanu na Vračaru davne 1968. godine oduševila je fanove njegovih dela.

Velimirovi naslednici se veoma retko pojavljuju pored kamerama ali su u jednom od intervjua istakli kako je bila privilegija biti dete takvog umetnika i legende. Otac im je bio vodeća figura u životu, a majka je bila zaslužna za strogo vaspitanje i navike koje im je usadila dok je Bata bio na snimanjima i putovanjima širom sveta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter