Izvor:
31.05.2017 u 21:26
0

PREMINULA BONDOVA DEVOJKA: Moli Piters izgubila bitku života u 72. godini! (foto)

Britanska glumica Moli Piters, poznata po ulozi medicinske sestre Patriše Firing iz filma "Operacija Grom" iz 1965. godine preminula je juče u 76. godini.
Prelepa Moli Piters preminula je u 76. godini, a uzrok smrti još uvek nije poznat.
Moli je najpoznatija po ulozi medicinske sestre Patricije Fearing u Bond filmu ‘Operacija Grom’, u kojem joj je partner bio Šon Koneri.

– Tužni smo što čujemo da je Moli Piters preminula. Naše misli su sa njenom porodicom – objavljeno je na zvaničnoj stranici Džejms Bonda.

Moli je bila prva Bondova djevojka koja je razgolitila u filmu. Iako su joj određeni delovi tela bili prekriveni plahtom, scena u kojoj je Moli bila gola tada je izazvala burne reakcije.

Film je gotovo dobio oznaku ‘X’ što bi značilo da ga u bioskopima mogu gledati samo stariji od 18 ili 21 godine. Moli je nakon te uloge postala jedan od najvećih seks simbola šezdesetih godina. Nakon filma o tajnom agentu 007, glumila je još samo u trileru “Target for Killing” 1966. godine, te komediji “Don’t Raise the Bridge, Lower the River” 1968. godine, u kojem je glavnu ulogu nosio legendarni Džeri Luis.

Nakon toga, pojavljivala se u malim ulogama na TV-u, a kasnije je skroz odustala od glume. Kasnije je otkrila da se povukla zbog ‘neslaganje s agentom’.

Molly je živjela u Ipsviču sa suprugom. Rodila je ćerku kada je imala 18 godina, ali ju je dala na usvajanje. Sin joj je umro pre nekoliko godina.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter