Izvor: HappyBSC
04.06.2020 u 12:39
0

Svet u šoku: PREMINULA GLUMICA IZ ČUVENE SERIJE „PRIJATELJI“

Glumica Meri Pat Gilsan koju ste imali prilike da gledate u brojnim humorističkim serijama preminula je u 71. godini nakon borbe sa rakom. 

– Jedna od najdražih osoba koju sam ikada upoznao i koju je bilo zadovoljstvo poznavati preminula je. Bila je brižna, zabavna… Ne mogu da zamislim svet bez nje i njenog osmeha – napisao je juce na društvenim mrežama Ron Fasler (63), kolega i prijatelj glumice Meri Pat Gilsan.

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ U LOZNICI NA OTVARANJU BOLNICE Ljudi su verovali da država nema para!

NOĆ U BEOGRADU: Hitna intervenisala 60 puta!

UBIJENI AFROAMERIKANAC DŽORDŽ FLOJD BIO POZITIVAN NA KORONA VIRUS!

SLAVILO SE SVE DO ZORE: Baka Ceca kao sestra, a Veljko … (FOTO, VIDEO)

VREMENSKA PROGNOZA ZA 6. JUN: Očekuje nas topao i pretežno sunčan dan

HOROSKOP ZA 6. JUN: Bikovi, obratite pažnju na snove

Publika je uživala da gleda Meri u američkom sitkomu „Mamica“, tinejdžerskoj komediji „Pepeljuga“, ali i u „Prijateljima“ gde je tumačila lik omiljene i urnebesno smešne medicinske sestre Sajzmor.

Među njenim ulogama su i role u serijama „Vil i Grejs“, „Domaćice“, „Seks i grad“, „Kako se izvući sa ubistvom“, „Život u fragmentima“…

 

Meri Pat Gilsan rođena je u Lejk sitiju u Minesoti. Medu nagradama koje je osvojila je i priznanje Emi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter