Izvor: Mondo.rs
04.08.2023 u 11:59
4

„GADLJIV NA SRBE, A NA PARE NE“: Pevačiča OŠTRO o Merlinovom koncertu u Beogradu – „NE BIH MU DALA DA PEVA NI DA SE PREKRSTI U HRAMU SVETOG SAVE“

Maja Nikolić iznela svoje mišljenje o predstojećim nastupima Dina Merlina u beogradskoj Areni.

Pevač Dino Merlin oborio je sve rekorde prodaje karata i za samo nekoliko dana rasprodao četiri koncerta u beogradskoj Areni. Zajedno sa velikim brojem zainteresovanih za njegove koncerte, ima i onih koji su pokrenuli peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiju.

Razlog za to su navodne izjave o Srbima koje je svojevremeno demantovao,  a sada je pevačica Maja Nikolić iznela svoje mišljenje o pevaču.

JOŠ SE NIJE OGLASIO! „DOĆI ĆU U BEOGRAD KAD TAMO BUDU PADALE GRANATE“: Tako je DINO MERLIN govorio DEVEDESETIH – EVO KAKO SE PRAVDAO ZA IZGOVORENO (VIDEO)

„Sramota me je u ime svih nas. Mislim da je najneobrazovaniji sloj našeg društva kupio karte za te koncerte. Umesto da svi potpišemo peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiju, mi dozvoljavamo da takva nakaradna zvezda puni našu Arenu“, rekla je Maja i dodala:

„Čovek je prvenstveno pljunuo na sebe i na svoje izjave, Merlin prvi nema dostojanstvo čim dolazi ovde, a otvoreno je pozivao na ubijanje Srba. Nijedan umentik ne sme da bude obojen mržnjom, iako smatram da on i nije umentik, jer je uhlebljenje našao tek s hitovima koje je napisao za Vesnu Zmijanac i Cecu Ražnatović. Najveće srpske estradne zvezde. Ne mogu da shvatim koga mi veličamo, jedan običan odron koji, podsetimo, jeste gadljiv na Srbe, ali ne i na srpske pare„, rekla je pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “„GADLJIV NA SRBE, A NA PARE NE“: Pevačiča OŠTRO o Merlinovom koncertu u Beogradu – „NE BIH MU DALA DA PEVA NI DA SE PREKRSTI U HRAMU SVETOG SAVE“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter