Izvor: BSC HAPPY/ALO
28.09.2023 u 18:02
0

HELENA NE LIČI NA SEBE: Svi se pitaju šta se desilo Topalkovoj ćerki? (FOTO)

Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena, nedavno je na svet donela devojčicu i po drugi put postala mama. Mlada žena ubrzo je uspela da vrati besprekornu liniju, koju je imala pre trudnoće, a onda je donela iznenađujuću odluku – Helena Topalović drastično je promenila imidž.

Kako je ova jesen ponovo donela popularnost čuvene „bob“ frizure, Helena je odlučila da svoju dugu kosu skrati, a na „Instagramu“ je objavila i ceo proces. Kada je nakon šišanja objavila fotografiju, pratioci su bili, malo je reći iznenađeni.

KRAJ ROMANSE : Nakon dve godine Tea Tairovic raskinula sa bogatim dečkom

Helena Topalović drastično je promenila imidž i svoju dugu crnu kosu ošišala je na paž. Čini se da joj ova promena i te kako prija, a na svoj račun dobila je i brojne komplimente.

Naravno, bilo je i onih kojima se ova promena nije dopala, pa su stizali i komentari: „zašto si ovo uradila?“, „lepše ti je bilo ranije“ i slični.

Printscreen/Instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter