Izvor: GRAND
28.09.2023 u 13:06
0

KRAJ ROMANSE : Nakon dve godine Tea Tairovic raskinula sa bogatim dečkom

Pevačica Tea Tairović navodno je raskinula sa biznismenom sa kojim je bila dve i po godine u vezi.

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA MRŠAVICA, A U STVARNOSTI PAR KILOGRAMA VIŠKA: Adrijanu Limu osuđuju zbog FOTOŠOPA

Naime, prema rečima izvora, njihov odnos je poslednjih meseci bio vrlo napet i često su imali nesuglasice, posebno nakon što je obelodanjeno da su u ljubavnoj vezi. Tairovićeva je bila ta koja je rešila da okonča vezu.

 Za dve i po godine, koliko su bili zajedno, imali su dosta svađa i uvek su se mirili jer je Tei odgovarao takav odnos, da niko ne zna da su zajedno. Međutim, otkad se saznalo da su u vezi, postalo je nepodnošljivo. Tea je sumnjala da je Ivan to ispričao nekome, pa su se zbog toga često koškali. Na kraju je rešila da raskine s njim i oni više nisu zajedno evo već skoro mesec dana – rekao je sagovornik.

Inače, Tea Tairović se javnosti predstavila u takmičenju „Zvezde Granda“ gde nije ostvarila zavidne rezultate, ali je put ka uspehu krčila sama i bez odustajanja, a jednom prilikom prisetila se svojih početaka.

Tea je samo nekoliko godina nakon takmičenja, u kome joj nisu predviđali zavidnu karijeru, stekla veliku popularnost, izgradila imidž i ponela titulu krajljice bakšiša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter