Izvor: Informer
26.01.2024 u 16:18
0

IMALA SAM PODLIVE: Karleuša za kostim iskeširala 30.000 evra, pa završila u ranama

Karleuša je otkrila da je za kostim dala čak 30.000 evra, kao i da je on bio težak 20 kilograma zbog čega je imala podlive na ramenima.

Pevačica Jelena Karleuša je posle 11. godina diskografske pauze izbacila čak dva albuma pod nazivom „Alpha“ i „Omega“. 

KARLEUŠA SA ĆERKAMA, DUŠKO U KAFANI: Tošić objavio snimak s rođendana, bilo baš veselo, a evo šta je JK pesmom poručio

Pored pesama, javnost je dosta pričala i o odevnim kombinacijama koje je Jelena imala u svom spotu za pesmu „Karlyb*tch“. Karleuša je sada na svom Instagram profilu otkrila da je za jedan kostim iskeširala čak 30.000 evra, kao i da je zbog njega imala podlive na ramenima.

– Inače ljudi ne znaju da ovaj kostim predstavlja unikatan model jednog od najboljih svetskih alternativnih dizajnera. Izrada je trajala mesec dana, a ovo što držim na ramenima je teško 20 kilograma (nije na naduvavanje kako neki misle). Ove scene sam snimala ceo jedan dan i imala ozbiljne podlive po ramenima. Iako o cenama stvarno nikada ne govorim, za ovaj kostim je interesantno to da je koštao 30.000 evra! Drugi, manji i sličan ovome, napravljen je za turneju američke pevačice Bijonse. Čisto da znate da i vi pevačicu za trku imate – napisala je ona.

Kako izgleda pomenuti kostim iz Jeleninog spota možete pogledati na fotografiji ispod.

Printscreen-Instagram

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter