Izvor: Novosti
26.01.2024 u 15:36
0

TRAGEDIJA U SVETU MUZIKE: Iznenada preminula mlada pop zvezda

POP zvezda Dani Li preminula je u 42. godini nakon komplikacija usled liposukcije. Iza sebe je ostavila muža i sedmogodišnju ćerku.

Pevačica punog imena Danijel Fonseka Mačado operisana je u petak. Išla je na liposukciju stomaka i leđa, kao i na smanjenje grudi. Tokom zahvata u Pinhaisu u Brazilu, ona je pretrpela komplikacije i morala je hitno da bude prebačena u bolnicu u obližnjoj Kuritibi.

-Njeno telo stiže sutra u Macapu. Veoma smo potreseni zbog svega ovoga. Sahrana će biti u subotu – izjavio je njen suprug Marselo Mira.

HARIS JE ZA MELINU IMAO SAMO JEDAN ZAHTEV! Strogo joj je zabranio ovo, ona godinama poštuje njegovu želju

Postala je nadaleko poznata u Brazilu nakon svoje hit pesme „Eu Sou da Amazonia“. Rođena je u Afui u Amazonskoj džungli i počela je da peva kada je imala pet godina. Nakon što je učestvovala u šouu talenata u svom rodnom gradu, preselila se u Macapu kada je imala 17 godina.

Tamo je osnovala brega žanr brazilske pop muzike – i grupu „Banda Sensacao“. Godine 2008. upoznala je pesnika Osmara Đuniora, koji je postao njen producent i dao joj hit koji ju je doveo do slave.

Njena poslednja pesma objavljena je pre samo dva meseca. Tačan uzrok komplikacija još nije utvrđen. Platila je 4.000 funti za operaciju, prema nekim izveštajima. Pretpostavlja se da je istraga u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter